Nieuws

JECURE

HAND- EN VOETVERZORGING

16 MAART 2020


JECURE GAAT HELAAS HAAR PRAKTIJK SLUITEN VOOR EEN NOG ONBEKENDE PERIODE!

Coronavirus update ProVoet - advies: sluit je praktijk!

Het bestuur van ProVoet heeft haar advies omtrent het coronavirus en de pedicurepraktijk bijgesteld, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart. Het advies luidt om met ingang van maandag 16 maart de pedicurepraktijk te sluiten.

Corona

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel als mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Het kabinet adviseert mensen dringend om nóg voorzichtiger te zijn. Zo riep minister Bruins van Volksgezondheid in de persconferentie op om te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren.

Een ander bijkomend aspect is dat in de voetverzorgingsbranche gewerkt wordt met aerosolen en bijbehorende nevel, dat tot snellere verspreiding van het virus zou kunnen zorgen. ProVoet acht het onverantwoord voor haar leden om nog langer door te werken en neemt hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het advies van ProVoet gaat op dit moment dus een stap verder dan de adviezen van de overheid.19 MAART 2020


UPDATE

Jecure blijft tot 30 maart gesloten. Vanaf 31 maart wil ik, indien mogelijk de (medisch) noodzakelijke behandelingen gaan uitvoeren. Dit zal met vele extra maatregelen gedaan worden en met de nodige strikte regels!
Mijn cliënten, die een afspraak hebben, hou ik hiervan persoonlijk in een sms/whatsapp bericht/een belletje van op de hoogte.
Het inloop spreekuur zal voor langere tijd niet doorgaan, want mijn wachtkamer hou ik nu even leeg 😔24 MAART


UPDATE

Helaas moet ik mijn praktijk gesloten houden t/m 6 april. Hoe het na 6 april gaat lopen, is nu nog geheel onduidelijk.

Jecure blijft altijd bereikbaar via 06 42 444 319 of stuur een mail naar jeanine@jecure.nl

Productverkoop blijf ik doen en de bestelling kom ik langs brengen/ mag opgehaald of opgestuurd worden en betalen via overboeking/tikkie

Copyright @ All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.

Accept