Nieuws

01-01-2024

Momenteel is er weer enige ruimte om nieuwe cliënten aan te nemen.


05-04-2023

Vanaf heden is er een tijdelijke cliënten stop in mijn praktijk ...voor 1 pijnklacht is er op korte termijn even tijd om dit te verhelpen.


23-12-2022

Vanaf heden is het online boeken tot 4 weken vooruit in te plannen. Dan kunnen mijn 4 tot 8 wekelijkse cliënten hun afspraak blijven plannen en voorkom ik dat deze bezet zijn.


25-08-2022

Vanaf 1 september is er iedere dinsdag, woensdag en donderdag één deelbehandeling te reserveren om 16:30 via whats app, mail of telefonisch. Dit om iedereen te kunnen helpen met een pijnklacht of een vervelende plek op de voet. Dus geen lange wachttijden om die vervelende plek op je voet te kunnen behandelen.

Let op: Dit gaat echt om 1 handeling... is geen gehele pedicure behandeling!


26-12-2021

Jecure heeft haar praktijk gesloten in Zoelmond.Ik wil iedereen bedanken voor de lieve kaarten, lieve woorden, al het lekkers, bloemen, plantjes en de vele andere mooie cadeautjes. Vanaf 2012 startte ik hier mijn praktijk gelijktijdig met mijn opleiding. Daarna direct door voor Medisch Pedicure en wat ik nooit had gedacht gebeurde al snel…mijn praktijk liep goed en vele cliënten bleven terugkomen iedere 4 tot variërend 8/12 weken. Een cliëntenstop volgende al snel. Om toch meerdere pijnklachten te kunnen verhelpen, kwam ik op het idee voor een inloop spreekuur op de vrijdagmiddag. Ook hier werd het steeds drukker. Eén uur werd al snel 1.5/2 uur.  Toen kwam Corona…Gelukkig heb ik altijd de noodzakelijke Voetzorg mogen verlenen, zodat cliënten pijn/klachten vrij bleven. Ook was er een  fijne samenwerking met Huisartsen Praktijk Schut en de vanuit de Huisarts doorgestuurde cliënten kon ik ook klachtenvrij (proberen) maken. (Ingegroeide nagels stond op 1…dusss knip ze niet te kort en/of te schuin en wacht niet te lang om te laten behandelen, want het gaat vaak niet vanzelf over! ☹😊)Inloop spreekuur, werd spreekuur op afspraak. In Veenendaal ga ik ook zeker weer enthousiast van start en open mijn praktijk daar op dinsdag 1 maart 2022. Fijn dat er meerdere cliënten vanuit hier ook naar Veenendaal meegaan.. Nogmaals iedereen bedankt!Lieve groetjes Jeanine


NIEUWS VAN JECURE 13-10-2021

Vandaag is het officieel...Jecure/mijn gezin gaan verhuizen naar Veenendaal-West.

Mijn laatste werkdag in Zoelmond is op vrijdag 24 december.

De deuren van mijn nieuwe Medisch Pedicure Praktijk in Veenendaal gaan weer open op Dinsdag 1 maart 2022.

(Eventueel iets eerder, als mijn praktijk al klaar is)

Ik hoop ook in Veenendaal weer vele cliënten te kunnen behandelen.


ATTENTIE! Juni 2021

Jecure heeft een cliëntenstop, maar u kunt wel een korte deelbehandeling krijgen. Lees hieronder..


Spreekuur op afspraak is sinds heden veranderd in Korte Deelbehandeling (o.a. likdoorn, ingroeiende nagel, kloof, pijnlijke eeltplek) op afspraak op dinsdag, donderdag en vrijdag. Het gaat echt om 1 pijnlijke/vervelende/irriterende plek te verhelpen!

Bel, whatsapp of mail voor info.


ATTENTIE!  Update 20 mei

IVM HET CORONA VIRUS IS ER SPREEKUUR OP AFSPRAAK!! Het binnenlopen ZONDER afspraak is NIET mogelijk!!

Jecure heeft een cliëntenstop, maar voor korte behandelingen (o.a. likdoorn, ingroeiende nagel, kloof, pijnlijke eeltplek) kunt u terecht tijdens het Spreekuur op Afspraak op de aangegeven vrijdagen tussen 16:30-17:30. Bel, whatsapp of mail voor info welke vrijdagen er Spreekuur is!


DECEMBER 2020 t/m 2 MAART 2021

Jecure gaat i.v.m de 2de lockdown alleen open op de Dinsdagen en worden alleen de voeten behandeld welke medisch noodzakelijke zorg nodig hebben! Voor vragen, advies of aankoop van producten kunt u altijd bellen, mailen of whatsapp sturen.


8 MEI

UPDATE

Vanaf 11 mei mogen we weer iedereen behandelen. Wel blijven extra voorzorgsmaatregelen van toepassing in mijn praktijk.

Het Inloop Spreekuur is nog Gesloten!!


29 APRIL

UPDATE Pedicure Behandelingen Jecure..

Vanaf dinsdag 5 mei ga ik (medisch) noodzakelijke zorg verlenen bij cliënten. De behandeling zal voornamelijk handmatig gebeuren, dit i.v.m. de aerosolen bij het gebruik van mijn pedicure motor (uitleg hierover al eerder gegeven)
Mocht u twijfelen of u in aanmerking komt voor een noodzakelijke pedicure behandeling, neem gerust contact op en dan bespreken we de situatie van de voeten.
De cliënten welke al een afspraak hebben staan, daar neem ik contact mee op.
Het inloop spreekuur is nog steeds gesloten! Deze cliënten kunnen met mij contact opnemen over een mogelijke deelbehandeling om pijn weg te nemen. Mits (medisch) noodzakelijk.

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat cliënten die in mijn praktijk komen, geen Corona klachten hebben of onlangs in contact zijn geweest met personen die hier last van hadden!!


14 APRIL 2020

UPDATE

Helaas is mijn praktijk al een aantal weken gesloten en mag ik geen behandelingen uitvoeren. Op een hele enkele uitzondering na..
De ene na de andere berichtgeving ontvang ik in mijn inbox van Provoet (onze branchevereniging) en van overige therapeuten/instanties/pedicures. Ik concludeer hieruit dat er toch nog de nodige onduidelijkheid is.
Mijn praktijk blijft nog t/m 28 april gesloten en daarna zal ik wanneer de situatie zo blijft of herstellende is, langzaamaan de nodige medische handelingen gaan uitvoeren. Dit zal zijn om zeer pijnlijke ingroei te verhelpen, likdoorns welke veel pijn geven te verwijderen en overige Medisch Noodzakelijke handelingen! Er worden dus nog Geen Gehele Pedicure Behandelingen gegeven, alleen wat nodig is om de pijn weg te nemen!! Dit zal allemaal handmatig gebeuren, omdat ik mijn pedicuremotor niet kan/mag gebruiken i.v.m. de aerosolen.

Een ander bijkomend aspect is dat in de voetverzorgingsbranche gewerkt wordt met aerosolen en bijbehorende nevel, dat tot snellere verspreiding van het virus zou kunnen zorgen.
Aerosolen zijn kleine stof- of vloeistofdeeltjes die in de lucht zweven.

Natuurlijk spreekt het voor zich dat ik geen cliënten binnen laat met klachten zoals koorts, hoesten en/of niezen. Al kunnen dit ook andere verschijnselen zijn als bijvoorbeeld hooikoorts! Alle risico wil ik vermijden.
De nodige extra hygiënische maatregelingen worden genomen Voor, Tijdens en Na de behandeling.

Vragen mag altijd en ik zal het nodige advies geven. Hier wordt ook dagelijks gebruik van gemaakt, evenals de aankoop van producten gaat gelukkig gewoon door.

Blijf gezond en denk aan jezelf en je omgeving!


1 APRIL 2020

UPDATE

Mijn praktijk zal gesloten blijven t/m 28 april.

Jecure blijft bereikbaar voor u, voor alle vragen en tips om eventuele voetklachten op te kunnen lossen.


24 MAART 2020

UPDATE

Helaas moet ik mijn praktijk gesloten houden t/m 6 april. Hoe het na 6 april gaat lopen, is nu nog geheel onduidelijk.

Jecure blijft altijd bereikbaar via 06 42 444 319 of stuur een mail naar jeanine@jecure.nl

Productverkoop blijf ik doen en de bestelling kom ik langs brengen/ mag opgehaald of opgestuurd worden en betalen via overboeking/tikkie


19 MAART 2020

UPDATE

Jecure blijft tot 30 maart gesloten. Vanaf 31 maart wil ik, indien mogelijk de (medisch) noodzakelijke behandelingen gaan uitvoeren. Dit zal met vele extra maatregelen gedaan worden en met de nodige strikte regels!
Mijn cliënten, die een afspraak hebben, hou ik hiervan persoonlijk in een sms/whatsapp bericht/een belletje van op de hoogte.
Het inloop spreekuur zal voor langere tijd niet doorgaan, want mijn wachtkamer hou ik nu even leeg 😔


16 MAART 2020

JECURE GAAT HELAAS HAAR PRAKTIJK SLUITEN VOOR EEN NOG ONBEKENDE PERIODE!

Coronavirus update ProVoet - advies: sluit je praktijk!

Het bestuur van ProVoet heeft haar advies omtrent het coronavirus en de pedicurepraktijk bijgesteld, naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen van 15 maart. Het advies luidt om met ingang van maandag 16 maart de pedicurepraktijk te sluiten.

Corona

Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel als mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. Het kabinet adviseert mensen dringend om nóg voorzichtiger te zijn. Zo riep minister Bruins van Volksgezondheid in de persconferentie op om te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren.

Een ander bijkomend aspect is dat in de voetverzorgingsbranche gewerkt wordt met aerosolen en bijbehorende nevel, dat tot snellere verspreiding van het virus zou kunnen zorgen. ProVoet acht het onverantwoord voor haar leden om nog langer door te werken en neemt hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het advies van ProVoet gaat op dit moment dus een stap verder dan de adviezen van de overheid.